Συγκέντρωση σχολικών ειδών από τον Δήμο Αμαρουσίου και τη δράση του ΣΚΑΪ « Όλοι Μαζί Μπορούμε»

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Δήμος και εθελοντές έχουμε πάντα ανοικτή μία μεγάλη αγκαλιά για όλα τα Μαρουσιωτάκια και τις οικογένειές τους»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, διοργανώθηκε το Σάββατο 19 Σεπτ. 2020, με μεγάλη επιτυχία και παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, από τον Δήμο Αμαρουσίου και τη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι Μαζί Μπορούμε» η συγκέντρωση σχολικών ειδών  για τη νέα σχολικής χρονιά με κεντρικό μήνυμα «Το παιδί πάνω απ’ όλους».

Η δράση έλαβε χώρα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού (ΗΣΑΠ Αμαρουσίου), με τη συμμετοχή Εθελοντών (συλλόγων, εταιριών και ιδιωτών) όπου συγκεντρώθηκαν σχολικά είδη (90 κούτες), για παιδιά των οποίων οι οικογένειές τους ανήκουν στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου θα αναλάβουν τη διανομή των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν, σε μαθητές της πόλης του Αμαρουσίου με κοινωνικά κριτήρια.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε για τη δράση: «Η στήριξη των παιδιών του Αμαρουσίου όπως φυσικά και οι οικογένειές τους που έχουν ανάγκη, αποτελεί προτεραιότητά μας. Ευχαριστούμε όλες τις εταιρίες που συνδράμουν διαχρονικά την κοινωνική μας πολιτική όπως την AVIN που την προηγούμενη εβδομάδα στήριξε δυναμικά τις οικογένειες της πόλης μας με παιδικά προϊόντα διατροφής. Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους και ιδιώτες εθελοντές της πόλης μας που σε κάθε δράση όπως τη σημερινή είναι παρόντες στο κάλεσμά μας και διασφαλίζουν με τη στάση τους, σε συνεργασία με τις κοινωνικές μας υπηρεσίες, την ισότιμη και αξιοπρεπή διαβίωση για όλους στο Μαρούσι».

Παρόντες στη δράση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου & Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων Αμαρουσίου Δημήτρης Σμυρνής, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού & Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Κων/νος Ρώτας, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ & εκπρόσωπος των Αθλητικών Συλλόγων «Οδυσσέας» & «Παραδείσου» Πέτρος Κόνιαρης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Βουρλάκη, η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου & Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Λέσβου Ρένα Χαλιώτη, η αναπληρώτρια Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Φανή Λέκκα, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα,  η Πρόεδρος του Συλλόγου Αθμονέων Ρούλα Μπογδάνου Καλύβα, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αμαρουσίου Δήμητρα Τσουκλίδου,  η εκπρόσωπος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Σωρού και Λάκκας Κόττου» & της ΤΟ ΝΔ Γυναικών Αμαρουσίου Ανδρομάχη Τσουκαλά, η εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση» Λιάνα Τσούγκου και ο εκπρόσωπος του Cine Φωτόπουλος Τάκης Μαστροκωστόπουλος.

Τέλος να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της δράσης της οποίας τον συντονισμό είχε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ρένα Χαλιώτη, πέρα των προαναφερομένων Συλλόγων, συνεισέφεραν σχολικά είδη και πολλοί εκπρόσωποι των Παιδικών Σταθμών και των Σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αμαρουσίου, εταιρίες και ιδιώτες.

Για να δείτε το  βίντεο πατήστε ΕΔΩ

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 4 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 5 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 6 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 7 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 8 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 9 από τη δράση συγκέντρωσης σχολικών ειδών στον Δήμο Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο