Συγχαρητήρια επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της MedLad Ιατρικού Ινστιτούτου για την άψογη λειτουργία της διεύθυνσης υπηρεσίας δόμησης Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Με επιστολή προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου και Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κο. Γιώργο Πατούλη ο διευθύνων Σύμβουλος της MedLab Ιατρικού Ινστιτούτου κος Αλέξανδρος Γιατζίδης εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την άψογη λειτουργία της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης – Τμήμα Έκδοσης  Αδειών Δόμησης, επαινώντας τους υπαλλήλους της υπηρεσίας, που με το ενδιαφέρον και τις γνώσεις τους αποσαφηνίσθηκε ότι δεν απαιτείται αλλαγή κύριας χρήσης για τη χορήγηση βεβαίωσης λειτουργίας των διαγνωστικών κέντρων,  ένα ζήτημα που έχει ταλαιπωρήσει και άλλους συναδέλφους του.    


Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κος Γιατζίδης ενώ το MedLad λειτουργεί έχοντας νομίμως άδεια λειτουργία από το 1992,όταν γνωστοποίησε στην αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας την αντικατάσταση του επιστημονικού υπεύθυνου, του ζητήθηκε να προσκομίσει αλλαγή κύριας χρήσης από την πολεοδομία, και παρά τις όποιες επισημάνσεις του η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας επέμεινε στη θέση της.

Μετά από πολύμηνη ταλαιπωρία τη λύση έδωσε η διεύθυνση της υπηρεσίας δόμησης – τμήμα έκδοσης αδειών δόμησης του Δήμου Αμαρουσίου και συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι κος Γ. Τσιτσιμπάσης ο οποίος αρχικά ασχολήθηκε με το πρόβλημα και η κα Μ. Πρωτόπαππα η οποία του γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με τον Ν. 3325/2005 άρθρο 2 και άρθρο 8 τα διαγνωστικά εργαστήρια εντάσσονται στα επαγγελματικά εργαστήρια χαμηλής όχλησης και για την εγκατάστασή τους σε χώρους κύριας χρήσης, οι οποίοι στην οικοδομική άδεια αναφέρονται ως καταστήματα ή επαγγελματικός χώρος ή αποθήκη δεν απαιτείται άδεια αλλαγής χρήσης.  

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε τη σχετική επιστολή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο