Στον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Print Friendly, PDF & Email

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της IPA –INTERNATIONAL POLICE  ASSOCIATION (Διεθνής Ένωση Αστυνομικών) συναντήθηκε  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Στην συνάντηση αυτή επισφραγίστηκε μια συλλογική και υπεύθυνη συνεργασία με τα Αθλητικά –Πολιτιστικά και τα Εικαστικά  τμήματα της Ένωσης , με την ΚΕΔΑ  (Κοινωφελής επιχείρηση δήμου Αμαρουσίου) και με το ΕΔΔΥΠΠΥ.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το έργο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών χαρακτηρίζοντας το ως υπόδειγμα προσφοράς και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για το πλούσιο έργο των εθελοντών αστυνομικών. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της IPA κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Νικόλαος Μαρούντας ο αρμόδιος για θέματα Διεθνών Σχέσεων της IPA κ. Κυριάκος Καρκαλής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας και η συντονίστρια του ΕΔΔΥΠΠΥ Υγείας – Άθλησης κ. Χριστίνα Γαλανοπούλου.    

 

Σχετικά αρχείαΣτον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη το Διοικητικό Συμβούλιο της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Μετάβαση στο περιεχόμενο