Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα είμαστε στο πλευρό σας συμβάλλοντας μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη διατήρηση των πλούσιων παραδόσεων και εθίμων της Κρήτης

 

Πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» συμμετείχαν στον ετήσιο χορό που διοργάνωσε σε κρητικό κέντρο ο Σύλλογος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης που στο θερμό χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους ευχήθηκε το 2019 να είναι μια χρονιά γόνιμη και δημιουργική για όλους.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Κωστή Σηφάκη και τα μέλη του Δ.Σ. για το πλούσιο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο του Συλλόγου, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την πολύχρονη και εποικοδομητική συνεργασία τους με τη Διοίκηση του Δήμου.

« Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την προσπάθειά σας, συμβάλλοντας μέσα από συγκεκριμένες παρεμβάσεις στη διατήρηση των πλούσιων παραδόσεων και εθίμων της Κρήτης» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

 Ο Πρόεδρος κ. Σηφάκης αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες τίμησαν την εκδήλωση και κατέκλεισαν το κέντρο διασκέδασης, ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη διαχρονική υποστήριξη του στο έργο του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Βλάχου- Σταματάκη, Ελένη Λέκκα, Κατερίνα Ιωάννου, Ευάγγελος Κάββαλος, Κων/νος Βλάχος και υποψήφιοι για το Δημαρχιακό Αξίωμα στο Δήμο Αμαρουσίου. 

 

Σχετικά αρχείαΣτον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3


Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_4

Μετάβαση στο περιεχόμενο