Στον ετήσιο χορό του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους συμμετέχοντες στον ετήσιο χορό του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους του Εκδρομικού & Περιηγητικού Ομίλου Αμαρουσίου, παρουσία των μελών του Δ.Σ.


 


Στο ετήσιο χορό που διοργάνωσε Εκδρομικός & Περιηγητικός Όμιλος Αμαρουσίου για τα μέλη και τους φίλους του, με την ευκαιρία της εορτής της Αποκριάς, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο Ιωακείμ Ουίλς.    


Ο κος Πατούλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει ευχές με τους παρευρισκόμενους, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκεται κοντά στον Όμιλο υποστηρίζοντας το έργο του, όπως άλλωστε πράττει και με όλους τους Συλλόγους της πόλης, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του προς το ΔΣ. του Ομίλου για την εθελοντική προσφορά και συμμετοχή τους στο κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο του Δήμου.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Δημήτρης Καμπούκος.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο