Στον εορτασμό του Ι.Ν.της Παναγίας των Βλαχερνών στον Παράδεισο Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email







Πλήθος πιστών τίμησε με τη συμμετοχή του τον εορτασμό του Ιερού Ναού της Παναγίας των Βλαχερνών στον Παράδεισο Αμαρουσίου.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλο τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη τον  Αντιδήμαρχο Σπ. Σταθούλη,  τους  Δημοτικούς Συμβούλους  Κ.Αντωνόπουλο, Δ.Καρλαύτη, Επ.Κατσιγιάννη, Β.Μπαλάση και  με πλήθος πιστών στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας των Βλαχερνών.



Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης ανταλλάσει θερμές ευχές με τους πιστούς που παραβρέθηκαν στον πανηγυρικό εσπερινό για τον εορτασμό του Ιερού Ναού.


 


Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη, παρουσία πλήθους πιστών εορτάστηκε η Παναγία των Βλαχερνών, στον ομώνυμο Ι.Ν. στον Παράδεισο Αμαρουσίου.

Στον πανηγυρικό εσπερινό, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, παρέστη ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Επαμεινώνδα Γαρδέλη, τον Αντιδήμαρχο κο Σπύρο Σταθούλη και τους  Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ. Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, Δημήτρη Καρλαύτη, Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και Βασίλειο Μπαλάση.     
 
Μετά το πέρας του εσπερινού, πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Παναγίας των Βλαχερνών στους πέριξ του Ιερού Ναού  δρόμους με το εκκλησίασμα να ακολουθεί σε πομπή, προπορευόμενης της Ενοριακής Φιλαρμονικής Νέων του Ιερού Ναού.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο