Στον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Πέλικα στο Ψαλίδι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με λαμπρότητα και κατάνυξη παρουσία πλήθους πιστών, το Μαρούσι γιόρτασε τη μνήμη της Αποτομής  της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα, στο Ψαλίδι.

Στο μεθεόρτιο εσπερινό που τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, Πρόεδρο του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη και το γιο τους Αλέξανδρο.    

Σύσσωμο το εκκλησίασμα συνόδευσε την περιφορά της Ιερής Εικόνας, πέριξ του Ιερού Ναού με τη Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου να παιανίζει θρησκευτικούς ύμνους.

Στον εορτασμό του Αγίου Ιωάννη του Πέλικα παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.

 

Σχετικά αρχείαΣτον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Πέλικα στο Ψαλίδι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στον εορτασμό του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου του Πέλικα στο Ψαλίδι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο