Στον αποκριάτικο χορό της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον πρόεδρο της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Ν. Μπόγδανο, την πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Μ. Γεωργοπούλου, τον Αρχηγό του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Γ. Γεωργόπουλο, και τον Αρχηγό του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Μ. Φαλέτα.


Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων με την ευκαιρία των Αποκριών για την ενίσχυση των προσκοπικών δραστηριοτήτων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους στη συνεστίαση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, εξήρε την εθελοντική προσφορά των προσκόπων και σημείωσε ότι ο Δήμος είναι σταθερός αρωγός των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων τους, όπως είναι και η επικείμενη δωρεάν παραχώρηση τουριστικού λεωφορείου για την πραγματοποίηση προσκοπικής εκδρομής με τη συμμετοχή πολλών προσκόπων του Αμαρουσίου.


Ο πρόεδρος της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων Νίκος Μπόγδανος, ευχαρίστησε με τη σειρά του το Δήμαρχο κ. Πατούλη, επιβεβαιώνοντας τη σταθερή υποστήριξη του έργου τους, ενώ ευχαριστίες απηύθυνε και στους παλαιούς προσκόπους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.


Στη διάρκεια της βραδιάς με ειδική πλακέτα τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της Τοπικής Εφορείας κατά την περίοδο 2005-2011 Φίλιππος Καλογερόπουλος, για την προσφορά του στο προσκοπικό κίνημα.


Μεταξύ άλλων, από την Τοπική Εφορεία Προσκόπων Αμαρουσίου – Μελισσίων παρόντες ήταν, η Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης Μαργαρίτα Γεωργοπούλου, ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Μιχάλης Φαλέτας, ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου Γιάννης Γεωργόπουλος, και πλήθος προσκόπων.


Παρόντες στη συνεστίαση, τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τις θερινές προσκοπικές κατασκηνώσεις της Τοπικής Εφορείας, ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Θανάσης Βλαχοπιώτης, Κωνσταντίνος Βλάχος, ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου Χρήστος Βλάχος, εκπρόσωποι της Διοίκησης από το Δήμο Πεντέλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από το Μαρούσι και τις γύρω περιοχές κ.α.

Μετάβαση στο περιεχόμενο