Στο ρυθμό και στους στίχους των τραγουδιών του παρέσυρε το νεανικό κοινό ο Πάνος Μουζουράκης και η Big Band Project, στο Αμαλίειο Θέατρο στο Μαρούσι

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από τη συναυλία στο Αμαλίειο Θέατρο με τον Πάνο Μουζουράκη και τη Big Band Project.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας με τον γνωστό καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη.


Ξεσήκωσε το νεανικό κοινό ο Πάνος Μουζουράκης στη δυνατή, κεφάτη και ανατρεπτική συναυλία που έδωσε με την πιο φρέσκια μπάντα «Big Band Project», στη σκηνή του Αμαλίειου Θεάτρου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


Ο γνωστός καλλιτέχνης με τη συνοδεία των επτά μουσικών παρουσίασε το «Στόχο», την καινούργια δισκογραφική του δουλειά, στην οποία υπογράφει ο ίδιος τη μουσική και τα τραγούδια. Μελωδίες που διακρίνονται για τον ιδιαίτερο ρυθμό και τους στίχους, που συγκινούν, προβληματίζουν και παρασύρουν, διατηρώντας πάντα το μοναδικό ύφος του Πάνου Μουζουράκη.                         


Εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κος Νικόλαος Πέππας χειροκρότησε και συνεχάρη τον καλλιτέχνη και τη μουσική παρέα του για την εξαιρετική εμφάνισή τους και τον ιδιαίτερο νεανικό ρυθμό τους.             


Οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου είναι προσιτές σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας,μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ασθενέστερες τάξεις. Παράλληλα χάρη στις συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος, το κόστος της διοργάνωσης είναι μηδενικό για τους δημότες και κατοίκους της πόλης.


Ο Πολιτιστικός Σεπτέμβριος στο Δήμο Αμαρουσίου συνεχίζεται την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 με τον Χάρρυ Κλυνν, στη σατιρική μουσική παράσταση  «Όποιον πάρει ο Χάρης».


Προπώληση εισιτηρίων παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ – Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλίειο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Διάθεση από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου δωρεάν εισιτηρίων βάσει κοινωνικών κριτηρίων σε ειδικές κατηγορίες πληθυσμού.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων των εκδηλώσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321 και στο τηλ. 213 2038350 του Δήμου Αμαρουσίου, και στο 11876.

Μετάβαση στο περιεχόμενο