Στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας

Print Friendly, PDF & Email

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αγωνιστικότητας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Στον αγωνιστικό στίβο κατέβηκαν 32 αθλητές από 10 συλλόγους του Λεκανοπεδίου Αττικής, σε ένα φιλικό παιχνίδι που σκοπό έχει να καλλιεργήσει στους νέους αθλητές την εμπειρία αλλά και να αναδείξει την μαχητική πολεμική τέχνη.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε  «ενθουσιασμένος που για 2η χρονιά διοργανώνεται στο δήμο μας το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας, τονίζοντας πως ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει να προάγει τον αθλητισμό και να φέρνει την νεολαία κοντά στους χώρους άθλησης.

Ειδικότερα, όπως είπε, που η πυγμαχία ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα αθλήματα των αρχαίων ελλήνων με πειθαρχημένη και γενναιόδωρη συμπεριφορά σύμφωνη με τα αθλητικά ιδεώδη, διδάσκοντας ήθος και ευγενή άμιλλα». 

Η διοργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Πυγμαχίας Αμαρουσίου, και την επιμέλεια της είχε ο καταξιωμένος προπονητής του Μαρουσιώτικου Συλλόγου κ. Νίκος Ανδρεάδης.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Νικόλαος Πέππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

 

Σχετικά αρχείαΣτο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας (1)


Στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας (2)


Στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκε το 2ο Κύπελλο Πυγμαχίας (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο