Στο Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου εμβολιάστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Ο εμβολιασμός αποτελεί ύψιστη πράξη ατομικής ευθύνης»

Την πρώτη δόση του εμβολίου έκανε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα  17 Μαΐου 2021 στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο εμβολιαστικό κέντρο ενημερώθηκε εκτενώς από την επιστημονική υπεύθυνη του Κέντρου, ιατρό καρδιολόγο και Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Γώγου και την επικεφαλής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Κέντρου Υγείας  Κορίνα Λιούτα για την εξέλιξη των εμβολιασμών και στη συνέχεια προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το Κέντρο Υγείας Αμαρουσίου πετυχαίνει καθημερινά περίπου 600 εμβολιασμούς – κατ’ αναλογία πληθυσμού, ένα από τα παραγωγικότερα της χώρας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ανάσχεση της πανδημίας. Η επίδοση αυτή οφείλεται στην εξαιρετική οργάνωση και στον υψηλό επαγγελματισμό που επιδεικνύει στο σύνολό του το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό. Το μήνυμα που στέλνουμε σε όλους τους συμπολίτες μας είναι πως πρέπει να εμβολιαστούν και να ανταποκριθούν στο μεγάλο εθνικό στοίχημα. Ο εμβολιασμός είναι μία απόλυτα ασφαλής διαδικασία, αποτελεί ύψιστη πράξη ατομικής ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και αυτό πρέπει να είναι ξεκάθαρο για όλους».

Βίντεο: https://fb.watch/5ysd_9MIi9/ 

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο