Στο Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, που τελείται κάθε χρόνο πριν από τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου από το Σύλλογο Αθμονέων, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μέλη της Διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων και Σωματείων.

Το καθιερωμένο Ετήσιο Μνημόσυνο τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία επίσης της Προέδρου του Συλλόγου Αθμονέων  κας Ρούλας Μπογδάνου-Καλύβα και των μελών του Δ.Σ. Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε το μέλος του Συλλόγου κα Ελένη Στεφοπούλου, οικονομολόγος, το γένος Κων/νου Μήλα. και ακολούθως η Φιλαρμονική του Δήμου Αμαρουσίου ανέκρουσε τον Εθνικό Ύμνο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου μετά το πέρας της τελετής αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παριστάμενους, απευθύνοντας πρόσκληση να τιμήσουν με την παρουσία τους τον εορτασμό της Εθνικής μας Εορτής στην πόλη του Αμαρουσίου.                      

Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Δημήτρης Καρλαύτης, Ευθύμιος Τσίγκας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι  Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Ελένη Λέκκα Καλαντζάκη, Πέτρος Κόνιαρης Νικόλαος Πέππας,  Δημήτρης Σμυρνής, Στέφανος Τσιπουράκης, Κατερίνα Φραγκάκη και ο πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Χρήστος Βλάχος.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από το Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Στιγμιότυπο 2 από το Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.


Στιγμιότυπο 3 από το Ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων Μαρουσιωτών κατά την Επανάσταση του 1821, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο