Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών παραβρέθηκε προσκλημένος ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Συμμετέχουμε στο σχεδιασμό για την ανάπτυξη και δικτύωση  Υγιών Κοινωνιών»

Στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών παραβρέθηκε προσκλημένος ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Στο 7Ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών παρευρέθηκε μετά από πρόσκληση εκ μέρους της Προέδρου του Συλλόγου κας. Κυριακής Κεραμιώτου  για να απευθύνει  χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου. Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού στις 15 και 16 Οκτωβρίου.

Με θέμα «Χτίζοντας Υγιείς Κοινωνίες. Ένταξη-Ανάπτυξη-Δικτύωση-Ποιότητα» πραγματοποιήθηκε το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εργοθεραπευτών κατά το οποίο πλήθος εργοθεραπευτών, διακεκριμένων ξένων και Ελλήνων ομιλητών κατέθεσαν τη γνώση και την εμπειρία τους διαμορφώνοντας ένα επιστημονικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου με αναφορά σε όλες τις νεότερες εξελίξεις της ειδικότητάς τους.

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ κ. Γ. Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου κατά το χαιρετισμό του ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, συμμετέχουμε στηρίζοντας με την αιγίδα του Δικτύου,  ένα τόσο σημαντικό συνέδριο που έχει ως θέμα τις υγιείς κοινωνίες. Τις κοινωνίες, σε όλες τις εκφάνσεις τους, τη γειτονιά, τα σχολεία, τους συλλόγους  και τόσες ακόμα δομές που συμβάλλουν στην ανάπτυξή μας, στην ποιότητα της ζωής όλων μας». Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου, σημειώνοντας ότι το Δίκτυο συμπράττει αποδεδειγμένα με σημαντικούς φορείς για την επίτευξη ενός βασικού σκοπού που είναι η χάραξη και η εφαρμογή Πολιτικών για την Υγεία.

 

Σχετικά αρχείαΣτο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Συλλόγου Ελλήνων Εργοθεραπευτών παραβρέθηκε προσκλημένος ο Πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο