Στις εορταστικές εκδηλώσεις και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Συλλόγου Ψαλιδίου «Η Ζωοδόχος Πηγή» παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου

Print Friendly, PDF & Email

Στις εορταστικές εκδηλώσεις και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, ανταλλάσσοντας με τους παριστάμενους θερμές ευχές για τις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Με γιορτινή διάθεση παρουσία πλήθους πολιτών, ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, υπό τις επίκαιρες μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο κ. Αμπατζόγλου ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» σε όλους με υγεία, ατομική και οικογενειακή πρόοδο, συγχαίροντας τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σολδάτο και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για το σημαντικό κοινωνικό και πολιτιστικό έργο τους.
Παράλληλα προανήγγειλε τα εγκαίνια της νέας πλατείας που διαμορφώθηκε πρόσφατα σε ακάλυπτο χώρο πλησίον της πλατείας Δέγλερη, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022.

Από την πλευρά του ο κ. Σολδάτος έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Συλλόγου και των κατοίκων για τη διαμόρφωση της νέας πλατείας.

Ακολούθησε εορταστική εκδήλωση με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα στο γιορτινό και φιλόξενο χώρο του Συλλόγου, όπου στους παριστάμενους προσφέρθηκαν ζεστό κρασί, ρακόμελο και κεράσματα.

Παράλληλα στην αίθουσα του Συλλόγου λειτούργησε διήμερο φιλανθρωπικό παζάρι με είδη που κατασκεύασαν με μεράκι τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και προσφέρθηκαν με αγάπη από κατοίκους και φίλους του Συλλόγου.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης, Γιάννης Νικολαράκος, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Γιάννης Ιωαννίδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας, ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, η Πρόεδρος της Α/ βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης Φανή Λέκκα     

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο