Στην βραδιά εγκαινίων της νέας πτέρυγας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με την Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών Κωνσταντίνο Ροδόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα και το δημοσιογράφο-παρουσιαστή της βραδιάς, Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας την έναρξη λειτουργίας των νέων σχολών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, την Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» Μαριάννα Βαρδινογιάννη, και το συνθέτη Μίμη Πλέσσα, με τη σύζυγό του.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη σύζυγό του Μαρίνα, ανάμεσα σε επισήμους της εκδήλωσης.


 


 


Στα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών που θα φιλοξενήσει την πρώτη ιδιωτική πολυτεχνική σχολή στην Ελλάδα όπως και τη σχολή κινηματογράφου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, χαιρετίζοντας τη λειτουργία των νέων σχολών αλλά και μιλώντας για την καλή συνεργασία που διατηρεί ο Δήμος Αμαρουσίου με τον ιδιωτικό εκπαιδευτικό φορέα τα τελευταία δύο χρόνια.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Πατούλης, αναφερόμενος στη νέα πρωτοβουλία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Αθηνών, σημείωσε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου αγκαλιάζει κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα πολύ περισσότερο μάλλον όταν αφορά στον τομέα της εκπαίδευσης, και ευχήθηκε η αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργηθεί με τον Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής επιχειρηματικότητας του Δήμου, να συνεχιστεί και στο μέλλον.


Επ’ ευκαιρίας ο κ. Πατούλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Κωνσταντίνο Ροδόπουλο, αλλά και προς τους καθηγητές και φοιτητές του Κολλεγίου για τα προγράμματα λογοθεραπείας που πραγματοποίησαν για τους ενήλικες κατοίκους, τα παιδιά των δημοτικών βρεφονηπιακών σταθμών αλλά και για τα μέλη του Κ.Α.Π.Η του Δήμου Αμαρουσίου.


Κλείνοντας ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήγγειλε την επέκταση της συνεργασίας του Δήμου με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και σε άλλους τομείς όπως μέσα από το πρόγραμμα για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας που προωθείται, μία πρωτοβουλία για την οποία πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.


Παράλληλα με τη λειτουργία της Πολυτεχνικής Σχολής του Κολλεγίου ανακοινώθηκε από τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, και η έναρξη λειτουργίας και της Σχολής Κινηματογράφου.


Ακολούθησε η απονομή τιμητικής πλακέτας στον διεθνούς φήμης ακαδημαϊκό Δημήτρη Νανόπουλο, για τη συμμετοχή του στο πείραμα CERΝ, ενώ με την ευκαιρία των εγκαινίων, ο Πρόεδρος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου κ. Ροδόπουλος, προσέφερε στο Σύλλογο «Ελπίδα» δια της εκπροσώπου του Μαριάννας Βαρδινογιάννη, μία υποτροφία τετραετούς φοίτησης.

Τη βραδιά παρουσίασε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικόλαου, που, επίσης, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Δήμο Αμαρουσίου, ενώ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και πολιτιστικού χώρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο