Στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου Κοινωνικού Οφθαλμολογικού Ιατρείου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου , Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από την τελετή των εγκαινίων του πρώτου Κοινωνικού Οφθαλμολογικού Ιατρείου, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρους του ΙΣΑ Γ. Πατούλη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης κατά τη ξενάγησή του στο χώρο λειτουργίας του Οφθαλμολογικού Ιατρείου.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης με τους υπεύθυνους λειτουργίας του πρώτου Κοινωνικού Οφθαλμολογικού Ιατρείου.


Στην τελετή των εγκαινίων του πρώτου  Κοινωνικού Οφθαλμολογικού Ιατρείου από τη Λέσχη Lions παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών  κος Γιώργος Πατούλης.


Στο σύντομο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης συνεχάρη τη Διοίκηση για την ανάληψη της αξιέπαινης αυτής πρωτοβουλίας, αναφερόμενος παράλληλα   στη σημασία της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται από την κρίση στην παρούσα δύσκολη συγκυρία. 
 Ειδική μνεία έκανε επίσης στο κοινωνικό έργο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών σε συνεργασία με την «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για την στήριξη των άνεργων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, καθώς και στο ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών που έχει αναπτυχθεί στο Δήμο Αμαρουσίου, όπως το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, το Δημοτικό Πολυιατρείο, κ.α. όπου δεκάδες ευπαθείς ομάδες συμπολιτών  βρίσκουν την υποστήριξη και συμπαράσταση που έχουν ανάγκη.


Μαζί με τις θερμές ευχαριστίες της προς τον κο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην τελετή των εγκαινίων, οι υπεύθυνοι λειτουργίας του Οφθαλμολογικού Ιατρείου του εξέφρασαν τη διαβεβαίωση ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να ανταποκριθούν στις προσδοκίες του τόσο από επιστημονικής, όσο και από κοινωνικής πλευράς.

Μετάβαση στο περιεχόμενο