Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το νέο Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο Σ. Γεωργακόπουλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλης με τον πρώην Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Π. Μπονάτσο.   
 


 


Στην τελετή παράδοσης και παραλαβής της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, παρουσία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κου Νικόλαου Δένδια, στελεχών και μελών του Πυροσβεστικού Σώματος παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κος Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2012.


Νέος Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αναλαμβάνει με απόφαση του ΚΥΣΕΑ  ο Αντιστράτηγος κος Σωτήριος Γεωργακόπουλος,μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Μπονάτσου.


Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κος Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τον κο Γεωργακόπουλο για την ανάληψη της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζοντας τις θερμές ευχές του για καλή επιτυχία και ευόδωση του έργου του από τη νέα του θέση.
Ο κος Πατούλης εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα συνεχισθεί η αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος και των φορέων στους οποίους προΐστανται προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.          
       
        


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο