Στην περιφορά της εικόνας του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με πλήθος κόσμου ακολουθεί την περιφορά της εικόνας του Αγίου Ελευθερίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.Κυρίλλου.
|download file .jpg 122Kb|Την ιερή εικόνα του Αγίου Ελευθερίου μετέφεραν κατά την περιφορά Πρόσκοποι και μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης».
|download file .jpg 99Kb|


Με πανηγυρικό Εσπερινό, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.Κυρίλλου, καθώς και την περιφορά της Ιερής Εικόνας, γιορτάστηκε και φέτος στις 15 Δεκεμβρίου, η μνήμη του Αγίου Ελευθερίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό που βρίσκεται στην περιοχή του Σωρού στο Μαρούσι.

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, οι αντιδήμαρχοι Επ.Γαρδέλης,  Ρ.Χαλιώτη και Δ.Καρλαύτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Σ.Σταθούλης, Αν.Παρτσινέβελος και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δ.Σμυρνής καθώς και πλήθος κατοίκων, ενώ στη συνέχεια  ακολούθησε η περιφορά της Ιεράς εικόνας του Αγίου Ελευθερίου στους δρόμους της περιοχής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο