Στην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Ενωμένοι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα την μετατρέψουμε σε ευκαιρία αναγέννησης της πατρίδας μας.

Πλήθος πιστών συμπολιτών μας κατέκλυσε τον Ιερό Ναό για να λάβουν την χάρη και την ευλογία της εικόνας, της Ζωοδόχου Πηγής παρακολουθώντας με ευλάβεια τις ιερές ακολουθίες παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε θερμές ευχές με εκατοντάδες συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους των ενοριών του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου επεσήμανε ότι ο εορτασμός της Ζωοδόχου Πηγής είναι η πρώτη μεγάλη γιορτή μετά την Ανάσταση του Κυρίου και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, με υγεία και ενωμένοι όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα την μετατρέψουμε σε ευκαιρία αναγέννησης της πατρίδας μας.

Στον εορτασμό του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Βραχνός, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης,  Βασίλης Κόκκαλής, Κωνσταντίνος Ρώτας και Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Νίκος Πέππας, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου – Σταματάκη και Ελένη Λέκκα – Καλαντζάκη. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (1)


Στην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (2)


Στην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (3)


Στην περιφορά της εικόνας της Ζωοδόχου Πηγής παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο