Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Ξενοκώστα, «Η Άγνωστη Απειλή» παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Πάνω και πέρα από τα κόμματα οφείλουμε όλοι ως συντεταγμένη κοινωνία να προτάσσουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χωρίς ιδιοτέλεια και να υπηρετούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις πολίτικές αυτές που διασφαλίζουν και διαφυλάττουν τα συμφέροντα των πολιτών.

 

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Ξενοκώστα, «Η Άγνωστη Απειλή» παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Μεταξύ των τριών πολιτικών προσώπων, του Υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπαλάφα , του Επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών, Βουλευτή Β΄ Αθηνών της ΝΔ, Γεώργιου Κουμουτσάκου, του Ιατρού, Βουλευτή Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο μοναδικός αυτοδιοικητικός ομιλητής ήταν ο κ. Πατούλης.

Στην ομιλία του συνεχάρη τον συγγραφέα κ. Χρήστο Ξενοκώστα για την συγγραφή αυτού του εξαιρετικού βιβλίου, τομή στην πολιτική σκέψη, την ιστορία και την Δημοκρατία.

Ο κ. Πατούλης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και ανέπτυξε το κρίσιμο θέμα της αποκέντρωσης του κράτους.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε πάνω και πέρα από τα κόμματα οφείλουμε όλοι ως συντεταγμένη κοινωνία να προτάσσουμε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, χωρίς ιδιοτέλεια και να υπηρετούμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης τις πολίτικές αυτές που διασφαλίζουν και διαφυλάττουν τα συμφέροντα των πολιτών.

Η μοναδική «άγνωστη απειλή» είναι ο εαυτός επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και συνέχισε λέγοντας πως αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι ο τρόπος που θα βελτιώσουμε τους εαυτούς μας προκειμένου να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας, κατέληξε ο κ. Πατούλης.  
 

Την εκδήλωση συντόνιζε η Δημοσιογράφος Μαρία Σαράφογλου.

 

Σχετικά αρχείαΣτην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Ξενοκώστα, «Η Άγνωστη Απειλή» παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1


Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Χρήστου Ξενοκώστα, «Η Άγνωστη Απειλή» παραβρέθηκε και μίλησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο