Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Παρουσία δεκάδων μελών και φίλων, ο Σύλλογος «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στον πύργο του Δάσους Συγγρού και αντάλλαξαν εγκάρδιες ευχές για υγεία και μια γόνιμη και δημιουργική χρονιά.

Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Θεόδωρο Αμπατζόγλου εκπροσώπησε η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, εκφράζοντας στο χαιρετισμό της τη στήριξη της Δημοτικής Αρχής στο σημαντικό περιβαλλοντικό έργο του συλλόγου.

«Ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Δήμαρχος προσωπικά είμαστε κοντά σας και στηρίζουμε το σοβαρό έργο που επιτελείτε για την προστασία του Κτήματος Συγγρού. Έχουμε τον ίδιο στόχο. Να προστατευθεί με κάθε νόμιμο μέσον ο δασικός του χαρακτήρας και πιστεύουμε ότι και με τη νέα Διοίκηση του ΙΓΕ θα πορευτούμε όλοι μαζί» επισήμανε η κα Χαλιώτη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του ΙΓΕ κ. Νίκος Θυμάκης, ο Διευθυντής του ΙΓΕ κ. Γεώργιος Μπαλωτής και η Δημοτική Σύμβουλος κα Φανή Λέκκα.

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1

 


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο