Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: 4.000 μαστογραφίες σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στους Δήμους μέλη του ΕΔΔΥΠΥΥ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου “Άγιοι Ανάργυροι”. Προχωράμε την πρόληψη σώζοντας ζωές.        

Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.  κ. Γιώργος Πατούλης  προσκεκλημένος από την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των οικονομικά αδύνατων ασθενών του Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και για τη λειτουργία του «Κέντρου Πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» του Συλλόγου, που λειτουργεί στην οδό Τίρυνθος 2 στα Πατήσια.         

 Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στο χαιρετισμό του ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» και «Καλή Χρονιά» στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί ως αποτέλεσμα της αγαστής και στενής συνεργασίας του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. με το Σύλλογο Φίλων του Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι».
«Ευχαριστούμε  θερμά το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Άγιοι Ανάργυροι» για την άριστη συνεργασία μέσα από την οποία δόθηκε η δυνατότητα να πραγματοποιηθούν 4000 μαστογραφίες σε γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες σε όλους τους Δήμους μέλη του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Αγκαλιάζουμε τις ανασφάλιστες και άνεργες γυναίκες στους 160 Δήμους μέλη του Δικτύου, προσφέροντάς τους ισότιμο δικαίωμα στην πρόληψη.»

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η Εντεταλμένη Σύμβουλος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ., Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μ. Πατούλη – Σταυράκη και ο Διευθυντής  του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. κ. Σωτήρης Παπασπυρόπουλος, ενώ με ζωντανή μουσική διάνθισαν την εκδήλωση οι καλλιτέχνες Τζωρτζίνα Καραχάλιου και Μπάμπης Βελισσάριος. 

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Γ. Πατούλης (1)


Στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Γ. Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο