Στην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους στον τομέα της υγείας»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Γενικό Νοσοκομείο Αττικής Σισμανόγλειο.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε στη διοίκηση στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μία καλή και δημιουργική χρονιά και εξήρε τη λειτουργία του κάνοντας λόγο για ένα νοσοκομείο «πρότυπο» με ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας.

Σε δηλώσεις του επισήμανε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει έμπρακτα πως η πρόληψη, η δισφάλιση της υγείας αλλά και η ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στις δομές υγείας, αποτελούν προτεραιότητα.

Σε αυτό την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε. Αυτοδιοίκηση και ιατρικοί επιστημονικοί φορείς οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας αφενός για να ενισχύσουμε τις υπάρχουσες δομές και αφετέρου για να δημιουργηθούν νέες σύγχρονες δομές  και υποδομές στους τομείς της υγείας και της ευεξίας ώστε οι τοπικές κοινωνίες να μπορέσουν να αναδείξουν τη δυναμική τους σε αυτόν τον τομέα.

Η Αττική που συγκεντρώνει το μισό πληθυσμό της χώρας, πρέπει και έχει όλες τις δυνατότητες για να πρωταγωνιστήσει στους τομείς της υγείας και της ευεξίας και οι πολίτες της αξίζουν όλοι να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και φροντίδας σε δομές σύγχρονων προδιαγραφών. Το δικαίωμα στην υγεία είναι αδιαπραγμάτευτο».

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης (1)


Στην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης (2)


Στην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης (3)


Στην κοπή της πίτας του Σισμανόγλειου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, του ΙΣΑ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο