Στην κοπή της Πίτας του Περιβαλλοντικού – Φυσιολατρικού – Κοινωνικού & Πολιτιστικού Ομίλου Αμαρουσίου «Η ΠΝΟΗ» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Περιβαλλοντικού – Φυσιολατρικού – Κοινωνικού & Πολιτιστικού Ομίλου «Η ΠΝΟΗ» παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου.

Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τα μέλη του συλλόγου και τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Κουτρουμπή για την πολυετή προσφορά τους και για την εποικοδομητική συμβολή τους στο κοινωνικό έργο του Δήμου.

Παράλληλα τόνισε πως με αγάπη και αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας μπορούν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που βιώνουμε σήμερα λόγω των οικονομικών δυσκολιών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συνομίλησε και αντάλλαξε θερμές ευχές με τους παρευρισκόμενους στους οποίους ευχήθηκε το 2017 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αδελφοσύνη και προκοπή.  

 

Σχετικά αρχείαΣτην κοπή της Πίτας του Περιβαλλοντικού – Φυσιολατρικού – Κοινωνικού & Πολιτιστικού Ομίλου Αμαρουσίου «Η ΠΝΟΗ» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην κοπή της Πίτας του Περιβαλλοντικού – Φυσιολατρικού – Κοινωνικού & Πολιτιστικού Ομίλου Αμαρουσίου «Η ΠΝΟΗ» ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο