Στην κοπή της πίτας της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αθηνών, παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανάμεσα στον πρόεδρο της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αθηνών, Γεώργιο Φωτεινό, την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κηφισιάς, Νίνα Βλάχου, (αριστερά) και άλλα μέλη της Ένωσης.
|download file .jpg 94KB|Πρόσκληση για τη φιλοξενία δραστηριοτήτων της Ένωσης στο Δήμο Αμαρουσίου, απηύθυνε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας την εκδήλωση της κοπής της πίτας.
|download file .jpg 111KB|


Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Μεσσηνιακής Ένωσης Βορείων Προαστίων Αθηνών, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Δ.Σ της Ένωσης. Τον Δήμαρχο Αμαρουσίου και τους υπόλοιπους εκλεκτούς προσκεκλημένους, καλωσόρισε στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς, ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Φωτεινός.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχήθηκε στα μέλη της Ένωσης Μεσσηνίων, ως επί το πλείστον επιστήμονες, επιχειρηματίες, ανώτατοι αξιωματικοί και λειτουργοί, να παραμείνουν το ίδιο δραστήρια και να συνεχίσουν να διοργανώνουν ενδιαφέρουσες συναντήσεις. ‘Με ικανοποίηση βλέπω ότι είσαστε μία πολύ ζωντανή κοινότητα ανθρώπων και θα ήταν χαρά μας να φιλοξενήσουμε εκδηλώσεις σας και στον Δήμο μας. Ως τοπική αυτοδιοίκηση θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο να συνεργαζόμαστε με τους συλλόγους στηρίζοντας την εθελοντική προσφορά και το έργο τους’ ανέφερε μαζί με τις ευχές του ο κ. Πατούλης.


Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας πλαισιώθηκε από την ομιλία με τίτλο: ‘Η Μεσσηνία στο χώρο και στο χρόνο’ του προέδρου του Συνδέσμου Ιστορικών Συγγραφέων, Στάθη Παρασκευόπουλου. Ο διακεκριμένος Μεσσήνιος έκανε μία περιεκτική αναδρομή στην ιστορία του τόπου του από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα κερδίζοντας το ενδιαφέρον του ακροατηρίου. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο