Στην κοπή της πίτας της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών Σικιαρίδειου Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & Email

Κοντά στα παιδιά και στους γονείς τους στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Κηδεμόνων, Γονέων και Φίλων των παιδιών του Σικιαρίδειου Ιδρύματος παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Σε μία όμορφη αποκριάτικη ατμόσφαιρα ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνομίλησε με τους γονείς των παιδιών και μοιράστηκε μαζί με τα παιδιά την όμορφη αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Στον χαιρετισμό του ανέφερε: «Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως Δήμος ώστε να μπορεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα να λειτουργεί όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται προς όφελος των παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτό».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ένωσης Αγγελική Κουσούρη, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την παρουσία του και την έμπρακτη σταθερή υποστήριξή του προς τα παιδιά του ιδρύματος.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στην κοπή της πίτας της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών Σικιαρίδειου Ιδρύματος.


Στιγμιότυπο 2 από την παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, στην κοπή της πίτας της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών Σικιαρίδειου Ιδρύματος.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, στον χαιρετισμό του κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο