Στην κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Print Friendly, PDF & Email

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανταλλάσσοντας ευχές με τα μέλη των ΚΑΠΗ, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλογιάννη, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων φορέων της πόλης.

Κατά τη διάρκεια χαιρετισμού του, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφέρθηκε στο έργο του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου του Προέδρου του Πέτρου Κόνιαρη, των Αντιπροέδρων Κατερίνας Ιωάννου και Κων/νου Αντωνόπουλου, των μελών ΔΣ και στελεχών καθώς και των εθελοντών που μαζί με τα δυναμικά μέλη των ΚΑΠΗ, δημιουργούν συνθήκες κοινωνικής συνοχής και προστασίας στην πόλη μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου τόνισε ακόμη την ανάγκη για εκσυγχρονισμό των χώρων φιλοξενίας των ΚΑΠΗ και επιπλέον αναφέρθηκε στην υλοποίηση σχεδίου που περιλαμβάνει νέες υποδομές και υπηρεσίες εντός του 2020, για τη δημιουργική απασχόληση Ατόμων Με Αναπηρία.

Η Μικτή χορωδία των ΚΑΠΗ, εντυπωσίασε με τις μουσικές μελωδίες που επεφύλαξε κατά την έναρξη και το πέρας της εκδήλωσης.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 2 από την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 3 από την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 4 από την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 5 από την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

 


Στιγμιότυπο 6 από την κοπή πίτας των ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο