Στην ημερίδα «Η συμβολή της εκπαίδευσης στην καταστολή της εγκληματικότητας» συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης απευθύνει χαιρετισμό στην ημερίδα με θέμα: « Η συμβολή της εκπαίδευσης στην καταστολή της εγκληματικότητας»


Στην ημερίδα «Η συμβολή της εκπαίδευσης στην καταστολή της εγκληματικότητας» που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος «Η Προστασία», ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών (ΣΦ.Ε.) και ο Όμιλος Κοινωνικού & Πολιτικού Προβληματισμού «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κος Γιώργος Πατούλης.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, παρόντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βελεστίνου Δαμασκηνού, εκπροσώπου του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, στο πλαίσιο του «5ου Φεστιβάλ Εθελοντισμού χωρίς σύνορα Έλληνας Πολίτης – Ευρωπαίος Πολίτης» που φιλοξενείται στο πολυσυνέδριο Money Show.


Στο χαιρετισμό του ο κος Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία αυτής της ημερίδας, μέσα από την οποία εξάχθηκαν σημαντικά συμπεράσματα που θα ενισχύσουν τη γνώση σ’ αυτό το σοβαρό ζήτημα που άπτεται της καθημερινότητας των πολιτών, αναπτύσσοντας παράλληλα την καθοριστική σημασία που έχει η εκπαίδευση στην καταστολή της εγκληματικότητας.


Στο στρογγυλό τραπέζι της ημερίδας συμμετείχαν επίσης ο Καθηγητής Πν/μίου Αθηνών, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Πανούσης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης και από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ο κος Ελευθέριος Καρζής. Το συντονισμό είχε η ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η Προστασία» Κος Απόστολος Αϊβαλιώτης,


Παρόντες επίσης η Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε. κα Ευαγγελία Βλυσίδου – Λεονταρίδου, ο Πρόεδρος του Ομίλου «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ» κος Χρήστος Οικονόμου, εκπρόσωποι του Δικαστικού Σώματος, της Αστυνομίας και της Εκπαίδευσης, καθώς και πλήθος φίλων και μελών των συλλόγων.

Μετάβαση στο περιεχόμενο