Στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Αθμονέων με την έναρξη του καλοκαιριού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον προαύλιο χώρο της Βορείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, καθώς μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη ικανοποιήθηκε το πάγιο αίτημα στέγασης του Συλλόγου, ώστε σήμερα να συστεγάζεται στο ακίνητο που βρίσκεται όπισθεν της Βιβλιοθήκης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο κ. Πατούλης χαιρέτησε τον καθένα χωριστά από τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξε απόψεις μαζί τους για τα ζητήματα που αφορούν στην πόλη και τους ευχήθηκε «Καλό Καλοκαίρι».

Παράλληλα, χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη την Πρόεδρο κα Ρούλα Μπογδάνου και τα μέλη του Δ.Σ. για το σημαντικό έργο που επιτελούν, δηλώνοντας   ότι στηρίζει σταθερά το έργο των Συλλόγων της πόλης, ώστε μέσα από την κοινή προσπάθεια  το Μαρούσι να γίνει μία πόλη πρότυπο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η σύζυγος του Δημάρχου, Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Μαρίνα Σταυράκη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ρένα Χαλιώτη, Νικόλαος Κάββαλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, Ευθύμιος Τσίγκας, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Φραγκάκη, Σπύρος Βλάχος. Επίσης ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Βλάχος, πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

 

Σχετικά αρχείαΣτην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1


Στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_2


Στην ετήσια καλοκαιρινή εκδήλωση του Συλλόγου Αθμονέων παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο