Στην ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Με τη συμμετοχή πολλών φίλων και μελών του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού» πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Ετήσια Γενική Συνέλευση  και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης ευχήθηκε από καρδιάς σε όλους τους παριστάμενους μία καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, εξαίροντας τη σημαντική προσφορά του Συλλόγου στην  συντήρηση και προστασία του Δάσους, αλλά και στην υποστήριξη του Κληροδοτήματος της Ιφιγένειας Συγγρού.
Επίσης υπογράμμισε την αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Συλλόγου και του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι και στο μέλλον θα συνεχισθεί η από κοινού προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου εξέφρασε προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου εκ μέρους του Συλλόγου τις θερμές ευχαριστίες της για την εποικοδομητική συνεργασία, υπογραμμίζοντας ότι « ο Δήμαρχος είναι ο «προστάτης» του Δάσους και του Κληροδοτήματος και ένας ανεκτίμητος φίλος του Συλλόγου, έτσι ώστε όλοι εμείς να νοιώθουμε εφησυχασμένοι και να  διαθέτουμε το χρόνο μας σε εποικοδομητικές εργασίες στο Δάσος, οι οποίες μας δίνουν χαρά.»

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν η κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου για την επόμενη τριετία.            

 

 

Σχετικά αρχείαΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης από του βήματος απευθύνει χαιρετισμό στην εκδήλωση του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους Συγγρού».


Από αριστερά προς τα δεξιά είναι η επανεκλεγείσα πρόεδρος κα Χρυσάνθη Θεοδωρακοπούλου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γ. Πατούλης, η γραμματέας του συλλόγου κα Πόπη Μητρογώγου και ο διευθυντής του ΙΓΕ κος Γ. Μπαλωτής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο