Στην ειδική μονάδα βοήθειας της ΚΕΔΕ η συγκέντρωση φαγητού, πόσιμου νερού και ρούχων για τους πληγέντες της Δ. Αττικής

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Καλώ όλους τους συναδέλφους δημάρχους να συνδράμουν στη προσπάθεια συγκέντρωσης βοήθειας – Η Αυτοδιοίκηση έμπρακτα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων

 

Έκκληση προς όλους τους δήμους της χώρας να προχωρήσουν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες απευθύνει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης. 

Η συγκέντρωση φαγητού, πόσιμου νερού και ρούχων για τους πληγέντες θα γίνεται από τη ειδική μονάδα της ΚΕΔΕ που έχει εγκατασταθεί από χθες Παρασκευή στον αύλειο χώρο της εκκλησίας του Αγ. Κωνσταντίνου, πλησίον του δημαρχείου Μάνδρας Ειδυλλίας.  

Μονάδα εθελοντών από το δήμο Αμαρουσίου το ΣΠΑΠ, στελέχη της ΚΕΔΕ και  του δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας βρίσκονται στην ειδική μονάδα προκειμένου να συγκεντρώνουν το υλικό που θα αποστέλλεται. Να σημειωθεί ότι ήδη από χθες διανέμονται 300 μερίδες ζεστού φαγητού, καθώς και πόσιμο νερό. 

Οι δήμοι και οι ενδιαφερόμενοι φορείς, για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας, μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική γραμμή της ΚΕΔΕ 2132147513  και στα τηλέφωνα: 2132014950 2132014951 του δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας

«Για άλλη μια φορά η αυτοδιοίκηση έμπρακτα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή και συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Καλώ όλους τους συναδέλφους δημάρχους να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας. Κλιμάκια εθελοντών βρίσκονται σε συνεργασία με την ειδική μονάδα της ΚΕΔΕ και το δήμο Μάνδρας Ειδυλλίας προκειμένου να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα και το ρουχισμό ο οποίος αποστέλλεται», σημειώνει ο Πρόεδρος Γ. Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο