Στην αποκριάτικη γιορτή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα συμμετείχε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δημοτικός Σύμβουλος Ν. Αλεπούς, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη στην αποκριάτικη εκδήλωση του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα με τον Διευθυντή Γ. Φλεμοτόμο και τη διαμερισματική σύμβουλο Αθηνών Ντίντα – Γαρουφαλάκη.


Στην παιδική αποκριάτικη γιορτή του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα παραβρέθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Νικόλας Αλεπούς, την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013, εκπροσωπώντας το Δήμαρχου Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη.


Σε εορταστική ατμόσφαιρα, οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου ντυμένοι με αποκριάτικες στολές και τη χαρά ζωγραφισμένοι στα πρόσωπα τους, έπαιξαν, διασκέδασαν, χόρεψαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς και απόλαυσαν μικρές λιχουδιές.


Ο κος Αλεπούς μεταφέροντας τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς, ανανεώνοντας τη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής για συνέχιση της αμέριστου ενδιαφέροντός της και την υποστήριξή της στο εκπαιδευτικό έργο του σχολείου.


Από την πλευρά του ο Διευθυντής του σχολείου κος Γεώργιος Φλεμοτόμος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά στο Δήμαρχο κο Πατούλη για την ευαισθησία του απέναντι στους μαθητές και την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα του σχολείου.
Ειδικότερα, ο Δήμος Αμαρουσίου προσέφερε 75 αποκριάτικες στολές στο δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο, καθώς και το μουσικό πρόγραμμα για τη διασκέδαση των παιδιών.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης η Διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσαν τον κο Αλεπού για τα τρέχοντα ζητήματα του σχολείου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο