Στην 36η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2016 – 2017, στο θέατρο Βέμπο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Η πολυσήμαντη διαδρομή σας σηκώνει την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα».  

Στην 36η απονομή των  Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2016 – 2017, στο θέατρο Βέμπο όπου  τιμήθηκαν προσωπικότητες του θεάτρου καθώς και οι νικητές των διαγωνιζόμενων βραβείων όπως γίνεται και στα βραβεία Toni, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.    

Ο κ. Πατούλης απένειμε το Ειδικό Έπαθλο «Αλέξη Μινωτή» στον σκηνοθέτη κ. Κώστα Τσιάνο για την προσφορά του στο Θέατρο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου αφού εξέφρασε τα συγχαρητήρια του για την άρτια διοργάνωση δήλωσε:

«H τέχνη είναι ένας σύνθετος, πολύμορφος και ξεχωριστά πλούσιος τρόπος ανθρώπινης έκφρασης.

Η πραγματική λειτουργία της τέχνης δεν είναι να τρέχει πίσω από το κοινό της αλλά να το καθοδηγεί.  Να μας δίνει την αληθινή εικόνα της πραγματικότητας.

Και όπως έλεγε ο μεγάλος ποιητής Γιάννης Ρίτσος, “πάντα με πράξεις γράφεται το ποίημα των καιρών”. Και εσείς σε όλη την πολυσήμαντη διαδρομή σας τιμήσατε και τιμάτε το θέατρο και τον πολιτισμό σηκώνοντας την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα.” 

 

Σχετικά αρχείαΣτην 36η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2016 – 2017, στο θέατρο Βέμπο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (1)


Στην 36η απονομή των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων 2016 – 2017, στο θέατρο Βέμπο παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης (2)

Μετάβαση στο περιεχόμενο