Στιγμές ψυχαγωγίας χάρισε στο κοινό η εκδήλωση «Η Τέχνη στο Δρόμο» που στήθηκε στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Ένα ανοιχτό εργαστήρι πολιτισμού στήθηκε στην «καρδιά» του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Τεχνών του Δρόμου και της Ελεύθερης Έκφρασης στο Δημόσιο Χώρο.

Στο τρίωρο πολυσυμμετοχικό  αφιέρωμα, παραστάσεις θεάτρου δρόμου, χορευτικές παραστάσεις, μουσικά και εικαστικά δρώμενα, καθώς επίσης και υπαίθρια καλλιτεχνικά εργαστήρια, χάρισαν στιγμές ψυχαγωγίας σε κατοίκους και επισκέπτες που επισκέφθηκαν το Εμπορικό Κέντρο Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλσν στην επιτυχία της διοργάνωσης, υπογραμμίζοντας ότι θα συνεχίσουμε να προάγουμε τον  πολιτισμό στη πόλη μας, καθώς είναι μοχλός ανάπτυξης, αλλά και δημιουργικής στήριξης του κοινωνικού ιστού, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη εποχή του διανύουμε.   

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμές ψυχαγωγίας χάρισε στο κοινό η εκδήλωση «Η Τέχνη στο Δρόμο» που στήθηκε στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου (1)


Στιγμές ψυχαγωγίας χάρισε στο κοινό η εκδήλωση «Η Τέχνη στο Δρόμο» που στήθηκε στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου (2)


Στιγμές ψυχαγωγίας χάρισε στο κοινό η εκδήλωση «Η Τέχνη στο Δρόμο» που στήθηκε στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου (3)


Στιγμές ψυχαγωγίας χάρισε στο κοινό η εκδήλωση «Η Τέχνη στο Δρόμο» που στήθηκε στους πεζόδρομους του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου Αμαρουσίου (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο