Στη βράβευση του Προέδρου και Γενικού Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων Δούκα από τον Ροταριανό Όμιλο Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο κ. Εγγλεζάκη και τον Γραμματέα κ. Παπαχαραλάμπους του Ροταριανού Ομίλου Ψυχικού.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου με τον πρώην Πρόεδρο Θ. Φυτρόπουλο και τον νυν Πρόεδρο Κ. Δερβινιώτη του Ροταριανού Ομίλου Αμαρουσίου, το Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Σμυρνή (αριστερά) και με τη δημοσιογράφο Χαριτίνη Ρασιά και τον ταμία του Ροταριανού Ομίλου Αμαρουσίου Ν. Καράκο.


Στη βράβευση του καθηγητή – Λυκειάρχη κου Ιωάννη Δούκα, Προέδρου του Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή των Εκπαιδευτηρίων Δούκα για την πολυετή προσφορά του στην Παιδεία από το Ροταριανό Όμιλο Αμαρουσίου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από κοινού με τους Ροταριανούς Ομίλους Χαλανδρίου και Ψυχικού, στο πλαίσιο συνεστίασης των Ομίλων σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης του Αμαρουσίου.
Στο έργο του Ιωάννη Δούκα αναφέρθηκε ο κος Νίκος Καράκος, ταμίας και μέλος του Δ.Σ. του Ροταριανού Ομίλου Αμαρουσίου και τέως σχολικός σύμβουλος.


Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον ιδρυτή των Εκπαιδευτήριων Δούκα για τη σημαντική προσφορά του στην εκπαίδευση και τη συνεισφορά του στον αθλητισμό για τη νέα γενιά της πόλης. Παράλληλα συνεχάρη τον Ροταριανό Όμιλο Αμαρουσίου για την ενεργή συμμετοχή του στα δρώμενα της πόλης και το πλούσιο κοινωνικό του έργο.


Την τιμητική διάκριση για τον Ιωάννη Δούκα παρέλαβε ο γιος του Κωνσταντίνος Δούκας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Σμυρνής και Αλέξανδρος Μπρέγιαννης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο