Στη συναυλία αφιέρωμα στο Γρηγόρη Μπιθικώτση από το ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης –Πεύκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Στη ξεχωριστή συναυλία – αφιέρωμα στον ΣΕΡ του Ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση, που διοργάνωσε το ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργος Πατούλης, στο ασφυκτικά από εκατοντάδες θεατές Δημοτικό Θέατρο Πεύκης.

Οι μοναδικές ερμηνείες του αντάξιου συνεχιστή, συνονόματου γιού του Γρηγόρη Μπιθικώτση, ενθουσίασαν το κοινό, που αγκάλιασε τη σημαντική αυτή μουσική παράσταση, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του ΠΕ.Α.Π. «Πολιτιστικά Δρώμενα Χειμώνας 2014-15».

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη από καρδιάς τον λαϊκό μας καλλιτέχνη για τις ανεπανάληπτες ερμηνείες του και τη σημαντική προσφορά του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας.        
Επίσης η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κα Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη ευχαρίστησε τον Γρηγόρη Μπιθικώτση που μέσα από τη φωνή έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να θυμηθεί αξέχαστες επιτυχίες του μεγάλου τραγουδοποιού και συνθέτη, καθώς και τη μητέρα του Μεταξία που λάμπρυνε με την παρουσία της ακόμη περισσότερο της εκδήλωση και μαζί με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Τάσο Μαυρίδη ευχαρίστησαν το κοινό για τη συμμετοχή του στην ποιοτική ψυχαγωγία που προσφέρουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του ΠΕ.Α.Π.

 

Σχετικά αρχείαΣυναυλία – αφιέρωμα στον ΣΕΡ του Ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση_1


Συναυλία – αφιέρωμα στον ΣΕΡ του Ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση_2


Συναυλία – αφιέρωμα στον ΣΕΡ του Ελληνικού τραγουδιού Γρηγόρη Μπιθικώτση_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο