Στη γιορτή της τσικουδιάς από την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μανιάτη, τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Μαριδάκη μετά της συζύγου του, τους Αντιδημάρχους Ν. Πέππα, Ν. Αλεπού και τους Δημοτικούς Συμβούλους Δ. Καρλαύτη, Ελένη Λέκκα και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη.Πλήθος συμπολιτών συμμετείχε στη γιορτή της τσικουδιάς που διοργάνωσε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».

Στιγμιότυπα από τα χορευτικά τμήματα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς».


Μία ξεχωριστή βραδιά με κρητικά τραγούδια, χορό, άφθονο ρακί και παραδοσιακά εδέσματα απόλαυσαν οι φίλοι και τα μέλη της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς», στην πολιτιστική εκδήλωση για τη γιορτή της τσικουδιάς.   


Το παρών στην  εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συνεχάρη την Ένωση Κρητών Αμαρουσίου για την πρωτοβουλία τους να διοργανώνουν εκδηλώσεις που κρατούν ζωντανά τα ήθη και τα έθιμα της Κρήτης και φέρνουν σε επαφή τη νέα γενιά με τις κρητικές παραδόσεις, προσφέροντας παράλληλα δημιουργική διέξοδο σε όλους.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου κος ʼρης Χαιρέτης καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους καλή διασκέδαση.             


Στο γλέντι που ακολούθησε οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν και τραγούδησαν με τις μελωδίες του Γιώργου Στριλιγκά στη λίρα, του Μιχάλη Σταυρουλάκη στο λαούτο, ενώ τη βραδιά διάνθισε η παρουσίαση του Ανδρέα Αρβανιτίδη με το παραδοσιακό κρητικό μουσικό όργανο την ασκομαντούρα.
Η παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους Βασίλη Μπουζάνου, ενθουσίασε το κοινό και απέσπασε το ζωηρό χειροκρότημά του.   


Στην γιορτή της τσικουδιάς παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών κος Μανιάτης, ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κος Μαριδάκης, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Νικόλαος Πέππας και Νικόλας Αλεπούς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Καρλαύτης, Νικόλαος Κάββαλος, Ελένη Λέκκα, Αλέξανδρος. Μπρέγιαννης, Κατερίνα Αναστασιάδου, Μαίρη Καρανάσιου και Κατερίνα Ψάλτη.
Παρέστη επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κος Μιχάλης Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο