Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών που φιλοξενούνται στον βρεφονηπιακό σταθμό Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω – Δ.Ε.Η Αμαρουσίου παρέστη ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τη δημοτική σύμβουλο Ρ. Χαλιώτη, στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του βρεφονηπιακού σταθμού Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω – Δ.Ε.Η Αμαρουσίου.


 


Στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των παιδιών που φιλοξενούνται στον βρεφονηπιακό σταθμό των εργαζομένων στο Ταμείο Ασφάλισης Υπαλλήλων Τραπεζών και Επιχειρήσεων Κοινής Ωφελείας / Κλάδος Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ (Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω) παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχόμενος σε όλους τους παρευρισκομένους Καλές γιορτές και ένα Ευτυχές Νέο Έτος.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη γιορτή ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, εξέφρασε τη χαρά του που βρίσκεται στην πρώτη χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών του βρεφονηπιακού σταθμού των εργαζομένων στο Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω – ΔΕΗ που λειτούργησε έπειτα από χρόνια εκκρεμότητας, προσφέροντας λύση σε εκατοντάδες οικογένειες εργαζομένων. Ευχήθηκε καλές γιορτές στο προσωπικό του σταθμού και στους παρευρισκόμενους γονείς.


Ο βρεφονηπιακός σταθμός των εργαζομένων στο Τ.Α.Υ.Τ.Ε.Κ.Ω – ΔΕΗ αδειοδοτήθηκε φέτος έπειτα από επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Πατούλη, βάζοντας τέλος σε μία κατάσταση ομηρίας εκατοντάδων οικογενειών επί 13 χρόνια.


Παρούσα στη γιορτή ήταν και η δημοτική σύμβουλος Ειρήνη Χαλιώτη.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο