Στα εγκαίνια του Καρέλλειου Πρότυπου Κέντρου Alzheimer της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο
|download file .jpg 84KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με το βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμο Γιακουμάτο, και το Δήμαρχο Χαλανδρίου Γιώργο Κουράση.
|download file .jpg 96KB|Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρό.
|download file .jpg 98KB|Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια του Καρέλλειου Ιδρύματος.
|download file .jpg 70KB|


Στην τελετή εγκαινίων του Καρέλλειου Ιδρύματος στο Χαλάνδρι, της πρότυπης μονάδας αντιμετώπισης της νόσου Alzheimer και συναφών παθήσεων που θα λειτουργεί η μη κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών σε στενή συνεργασία με την Ιερά Μονή Πεντέλης, παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης.


Στην ομιλία του, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη λειτουργία του πρότυπου κέντρου και έκανε εκτενή αναφορά στο προνοιακό έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. «Στόχος μας είναι να κάνουμε έργα όπως το Καρέλλειο Κέντρο γιατί δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε μόνο τις παθολογικές περιπτώσεις αλλά να δρούμε και προληπτικά» τόνισε.


Το Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer έρχεται να ενισχύσει την προσπάθεια για την πρόληψη αλλά και τη φροντίδα των ηλικιωμένων ατόμων που πάσχουν από τη νόσο, προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Εταιρία της Νόσου Alzheimer και Συναφών Διαταραχών Αθήνας με το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Ατόμων με νόσο Alzheimer.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ιερείς και στελέχη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Μ.Κ.Ο «Αποστολή».


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο