Στα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη φωτογράφου- εικαστικού Χρ. Ασφή εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Στην τελετή των εγκαινίων της πρώτης ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη φωτογράφου- εικαστικού Χρήστου Ασφή, με τίτλο «Ταξίδι στη Φαντασία εμπνευσμένο από τη Φύση», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, στην εκδήλωση παραβρέθηκε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ρένα Χαλιώτη, η οποία μεταφέροντας τον εγκάρδιο χαιρετισμό του Δημάρχου στο δημιουργό και στους φίλους της εικαστική τέχνης, ανέφερε:

« Η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά ο Δήμαρχος μας κ. Αμπατζόγλου στηρίζουν την καλλιτεχνική δημιουργία και έμπνευση των Μαρουσιωτών δημιουργών, που μέσα από την τέχνη τους προάγουν τον πολιτισμό στην πόλη μας.
Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, την ερχόμενη Άνοιξη πρόκειται να διοργανώσουμε μία μεγάλη εικαστική έκθεση, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών, στην οποία ο κ. Ασφής έχει ανοικτή πρόσκληση για τη συμμετοχή του.
Εκ μέρους της Διοίκησης, ευχόμαστε, να έχει κάθε επιτυχία το «ταξίδι» των έργων σας, που έχει αφετηρία το Δήμο μας.»

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Νικολαράκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης, Ιωάννης Ιωαννίδης, Αικατερίνη Βουρλάκη.

 

Σχετικά αρχείαΣτα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη φωτογράφου- εικαστικού Χρ. Ασφή εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_1

 


Στα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης του Μαρουσιώτη φωτογράφου- εικαστικού Χρ. Ασφή εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου_2

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο