Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κ. Ασλανίδου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης ξεναγείται στην έκθεση ζωγραφικής από τη δημιουργό Κατερίνα Ασλανίδου μαζί με τη σύζυγό του κα. Μαρίνα Σταυράκη, το γιό τους Αλέξανδρο και τον Αντιδήμαρχο επί θεμάτων Πολιτισμού Ν. Πέππα.


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης ζωγραφικής με έργα της Κατερίνας Ασλανίδου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.


Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του κα. Μαρίνα Σταυράκη και το γιό τους Αλέξανδρο.
Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τη δημιουργό για τα έργα ζωγραφικής, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη ελληνική νησιώτικη φύση (Χίο, Σύρο,Ύδρα και Σαμοθράκη), καθώς για τη συλλογή πορτρέτων φίλων της ζωγράφου.    


Παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού κ. Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κ. Νικόλας Αλεπούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.  


Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Μαρτίου 2012. Ώρες λειτουργίας καθημερινά από τις 10:00 – 14:00 και από τις 18:00 – 21:00.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο