Σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής φιλοξενήθηκαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τις ανάγκες πρακτικής άσκησης

Print Friendly, PDF & Email

Το Δημαρχείο Αμαρουσίου επισκέφθηκαν οι σπουδαστές Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής, της ειδικότητας Τεχνικός Χειριστής Π.Υ. και Τηλεφωνικών Κέντρων με προβλήματα όρασης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση της ειδικότητάς τους στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου και στη Γραμμή Δημότη.   

Τους έξι σπουδαστές με τους εκπαιδευτικούς τους κ. Πολυχρόνη Πολυχρονιάδη και κα Γεωργία Κυριτσοπούλου υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης.

Μετά την ξενάγηση στις υπηρεσίες του Δήμου και την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης, ο κ. Σταθούλης δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους για τη θερμή φιλοξενία στο Δημαρχείο Αμαρουσίου και για την ευκαιρία που είχαν να δουν εκ του σύνεγγυς τη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου.

 

Σχετικά αρχείαΣπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Ειδικής Αγωγής Αγίας Παρασκευής φιλοξενήθηκαν στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τις ανάγκες πρακτικής άσκησης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο