Σημεία παρέμβασης του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για τον νέο κορωνοϊό

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Χρειάζεται ψυχραιμία και εφαρμογή των οδηγιών  της Πολιτείας»

Στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με τους δημοσιογράφους Κώστα Λασκαράτο, Χρύσα Παπασταύρου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες μαζί με άλλους Δημάρχους της Αττικής για τα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, έναντι του κορωνοϊού Covid-19.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μεταξύ άλλων σημείωσε: «Η Πολιτεία και το Υπουργείο Υγείας κάνει μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είναι πρωτόγνωρο το φαινόμενο του κορωνοϊού και απ ότι φαίνεται η επιστημονική κοινότητα δεν έχει ακόμη τα όπλα για να το αντιμετωπίσει. Παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων νοσήσουν από τον ιό, θα νοσήσουν με πολύ ήπια συμπτώματα, δημιουργείται το αίσθημα του πανικού. Όμως ο πιο κακός σύμβουλος αυτή τη στιγμή θα ήταν ο πανικός. Πρέπει να συνταχθούμε όλοι πίσω από τις ανακοινώσεις της αρμόδιας επιτροπής που έχει συσταθεί στο Υπουργείο Υγείας και την απαρτίζουν οι κορυφαίοι λοιμωξιολόγοι και επιστήμονες και να μην βγαίνει ο καθένας να κάνει τον ειδικό. Ο κόσμος πρέπει να πληροφορηθεί και να αυτοπεριοριστεί.

Όσο αφορά τις απολυμάνσεις, εμείς στο Μαρούσι από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε από τη Δημοτική Συγκοινωνία και συνεχίσαμε σε όλους τους Δημοτικούς όπως ΚΕΠ, ΚΑΠΗ κ.α. και στα Σχολικά Συγκροτήματα και τους Αθλητικούς χώρους. Η λογική των μετρημένων – λελογισμένων απολυμάνσεων έχει νόημα και πρέπει να γίνεται».

 

Σχετικά αρχείαΣημεία παρέμβασης του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για τον νέο κορωνοϊό_1

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο