Σε τροχιά υλοποίησης σημαντικά έργα υποδομής στο Ανατολικό Μαρούσι που δίνουν νέα ώθηση στην ανάπτυξη της περιοχής

Print Friendly, PDF & Email

Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο  κος Πατούλης αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους φίλους και μέλη του Συλλόγου για το Νέο Έτος, σημειώνοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Δημοτική Αρχή στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από την υλοποίηση  σημαντικών έργων υποδομής.
«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για την αναβάθμιση της γειτονιάς του Ανατολικού Αμαρουσίου ξεκινήσαμε ήδη την υλοποίηση των έργων που υποσχεθήκαμε και είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα μας» υπογράμμισε ο κος Πατούλης, αναφερόμενος ειδικότερα στο έργο δημοπράτησης (ξεκινάει  αύριο) του Κοινωφελούς Χώρου 9760 και της  διαμόρφωση του χώρου στις οδούς Κονίτσης, Αγίου Αθανασίου, Σωρού, έως Αμμοχώστου και του πρώην χώρου των εξωτερικών συνεργείων.
Στην περάτωση το επόμενο διάστημα της διαμόρφωσης του 1ου τεταρτημορίου της οδού Σωρού από τη Λ.Κηφισίας έως  την οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου. Στην  έκδοση του ΦΕΚ  για την οριοθέτηση του ρέματος που διασχίζει την περιοχή, αλλά και στην κατεδάφιση της παλαιάς αποθήκης της ΗΒΗ με την οποία ελευθερώθηκε ένα ακόμα τμήμα του ρέματος Σαπφούς και άνοιξε ο δρόμος για την αντιπλημμυρική θωράκιση της γειτονιάς.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Νησιώτης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη για τη βοήθεια στο έργο του Συλλόγου και τον αμέριστο  ενδιαφέρον του για το Ανατολικό Μαρούσι, σημειώνοντας ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Συλλόγου θα συνεχισθεί προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς.     

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γεώργιος Ζήκος, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Καρλαύτης,  ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Σμυρνής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης.                      

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_1


Στιγμιότυπο από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας , παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης_2

Μετάβαση στο περιεχόμενο