Σε συγκέντρωση κατοίκων στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι μίλησε ο κ.Γ.Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης με κατοίκους της περιοχής των Αγίων Αναργύρων
|download file .jpg 121Kb|


Σε συγκέντρωση κατοίκων στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων στο Μαρούσι, μίλησε χθες ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης.

Ο κ.Πατούλης έκανε μια αναδρομή σε όσα έχουν γίνει κατά τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια από την Δημοτική Αρχή σε όλη την πόλη, αλλά και ειδικά στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην οδό Αγ.Κων/νου, στην ανάπλαση της οδού Γράμμου με παρεμβάσεις που αυξάνουν το πράσινο και  διευκολύνουν την κίνηση των πεζών, αλλά και τις ασφαλτοστρώσεις που έγιναν στους περισσότερους δρόμους και θα γίνουν και στους υπόλοιπους, στην ενίσχυση του φωτισμού με την τοποθέτηση νέων σωμάτων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης αλλά υψηλής απόδοσης στις οδούς Δ.Ράλλη, Δόλιανης, Αγίων Αναργύρων, Γράμμου, Γούναρη, Νερατζιωτίσσης, Διονύσου, Ήβης, Μόσχα.

Επίσης ο κ.Πατούλης αναφέρθηκε  στην ανακατασκευή των προαυλίων χώρων στα 16ο, 8ο 12ο Δημοτικά Σχολεία αλλά και στις εργασίες συντήρησης και επισκευής στο εκκλησάκι του Αγίου Βλασίου.

Πολύ σημαντική όχι μόνο για την περιοχή των Αγίων Αναργύρων, αλλά για όλη την πόλη, χαρακτήρισε ο κ.Πατούλης την τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην Λ.Κηφισίας, επί της Δ. Γούναρη, η οποία εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων από το διοικητικό Κέντρο της πόλης προς το Ανατολικό Μαρούσι και αντίστροφα.


Μετάβαση στο περιεχόμενο