Σε εξέλιξη ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας των παιδιών μας βρίσκεται στις πρώτες προτεραιότητές μας   

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά του Νηπιαγωγείου των Εκπαιδευτήριων Δούκα, στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής της Υγείας, που υλοποιείται από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο. 

Ο προληπτικός έλεγχος έχει ήδη ολοκληρωθεί στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Αμαρουσίου (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο,6ο,7ο,8ο,9ο,10ο,11ο,12ο,13ο,16ο,18ο,19ο και Ειδικό Νηπιαγωγείο) και την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί στο Νηπιαγωγείο της  Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλίνες.

Κατά την παραμονή του στο χώρο του ΔΑΪΣ, όπου πραγματοποιήθηκε ο προληπτικός έλεγχος των νηπίων, ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης συνομίλησε με τη διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Δούκα κα Ελένη Δούκα Πατέρα για τη σημασία της πρόληψης και των εμβολιασμών στη θωράκιση της υγείας των παιδιών. Στο πλαίσιο αυτό έγινε αναφορά στην εκστρατεία ενημέρωσης για τα οφέλη του εμβολιασμού, που πρόκειται να πραγματοποιήσει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Τη διαδικασία του προληπτικού ελέγχου παρακολούθησαν επίσης η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κα Ελένη Λέκκα και η Αντιπρόεδρος κα Αικατερίνη Ιωάννου.

Τη διενέργεια της Δερμοαντίδρασης Mantoux, που είναι προαιρετική για τα παιδιά, πραγματοποιούν οι Επισκέπτες Υγείας του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Αθηνά Τζάρα και Ιωάννης Γκέτσιος, μετά από την έγγραφή συγκατάθεση των γονέων και κηδεμόνων.

 

Σχετικά αρχείαΣε εξέλιξη ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο (1)


Σε εξέλιξη ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο (2)


Σε εξέλιξη ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο (3)


Σε εξέλιξη ο προληπτικός έλεγχος με Δερμοαντίδραση Mantoux στα παιδιά των δημόσιων και ιδιωτικών νηπιαγωγείων, από τον ΟΚΟΙΠΑΔΑ και το Δημοτικό Κοινωνικό Πολυιατρείο (4)

Μετάβαση στο περιεχόμενο