Σε εορταστική ατμόσφαιρα το Ψαλίδι άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής

Print Friendly, PDF & Email

Σε ατμόσφαιρα χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου παιάνιζε χαρμόσυνα εορταστικές μελωδίες.      

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς, τις θερμές ευχές  του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη  ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Αυτοδιοίκησης, μετέφεραν στους συμπολίτες και κατοίκους του Ψαλιδίου τα μέλη της Διοίκησης που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Παρέστησαν οι Αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο  Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νικόλαος Πέππας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Πέτρος Κονιάρης και Δημήτρης Σμυρνής.                  

Παράλληλα στο χώρο, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε φιλανθρωπικό μπαζάρ. Τα έσοδα του θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής. 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου κ. Δημήτρης Θεοχάρης ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές », εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς το Δήμο Αμαρουσίου και το Δήμαρχο κ. Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξη στο έργο του Συλλόγου, καθώς και σε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στο φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου.

 

Σχετικά αρχείαΣε εορταστική ατμόσφαιρα το Ψαλίδι άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής_1


Σε εορταστική ατμόσφαιρα το Ψαλίδι άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής_2


Σε εορταστική ατμόσφαιρα το Ψαλίδι άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής_3

Μετάβαση στο περιεχόμενο