Σε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Στόχος μας είναι η στήριξη προς τον συνάνθρωπό μας που έχει τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες με εμάς

Σε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή δραστηριότητα, όπου ομάδες  παιδιών θα συγκεντρώσαν τα στοιχεία που χρειάζονται για να λύσουν τον «γρίφο» και να κερδίσουν το βραβείο τους.

Το ταξίδι στη γνώση και την ψυχαγωγία έκλεισε για τους μικρούς φίλους, με μια ειδικά σχεδιασμένη θεατρική παράσταση από την ομάδα «Κωμικό Μπουμ» σε μια εκδήλωση με πολλούς προσκεκλημένους και εθελοντές.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αφού συνεχάρη του διοργανωτές για την άρτια επιμέλεια τόνισε πως Στόχος μας είναι η στήριξη προς τον συνάνθρωπό μας που έχει τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες ανάγκες και επιθυμίες με εμάς. Μαθαίνουμε όλοι  ότι τα άτομα με αναπηρία χρειάζονται μόνο να είμαστε πρόθυμοι και διαθέσιμοι για αληθινή επικοινωνία.

Ο καθημερινός αγώνας που δίνει η ΕΛΕΠΑΠ για την κοινωνική ευαισθητοποίηση που θα εξασφαλίζει ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά με αναπηρία, μας βρίσκει στον Δήμο Αμαρουσίου αλληλέγγυους και συμπαραστάτες στο έργο τους, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (1)


Σε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (2)


Σε ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού, αυτή τη φορά για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο