Σε εκδήλωση με θέμα, «Ελληνική Ναυτιλία: Το Παγκόσμιο Ελληνικό οικονομικό θαύμα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Οι Έλληνες εφοπλιστές παραμένουν στην κορυφή του κόσμου.

Σε μια άκρως σημαντική και ενδιαφέρουσα εκδήλωση που αφορούσε την Ελληνική Ναυτιλία, το μέλλον της και τις δυνατότητες της παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο επίτιμος προσκεκλημένος κ. Γιώργος Ξηραδάκης, Πρόεδρος του International Propeller Club of United States of America στον Πειραιά  ανέπτυξε το θέμα «Ελληνική Ναυτιλία, Το Παγκόσμιο Ελληνικό οικονομικό θαύμα» και παρουσίασε τις δράσεις και τις δυνατότητες της ελληνικής  ναυτιλίας σε διεθνές επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης συνεχάρη τους διοργανωτές για την εμπεριστατωμένη ομιλία και τόνισε πως η ελληνική ναυτιλία παραμένει στην κορυφή του κόσμου, οι έλληνες εφοπλιστές παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συνεχίζουν να επενδύουν σε σύγχρονα τεχνολογικά προηγμένα αποδοτικά και φιλικά προς το περιβάλλον πλοία καταδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την δυναμική παρουσία της χώρας μας στα παγκόσμια ναυτιλιακά δρώμενα. 

 

Σχετικά αρχείαΣε εκδήλωση με θέμα, «Ελληνική Ναυτιλία: Το Παγκόσμιο Ελληνικό οικονομικό θαύμα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (1)


Σε εκδήλωση με θέμα, «Ελληνική Ναυτιλία: Το Παγκόσμιο Ελληνικό οικονομικό θαύμα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (2)


Σε εκδήλωση με θέμα, «Ελληνική Ναυτιλία: Το Παγκόσμιο Ελληνικό οικονομικό θαύμα» παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου (3)

Μετάβαση στο περιεχόμενο