Σχέδια του Δήμου Αμαρουσίου για κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ για αθλητές με αμαξίδιο

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τα δικαιώματα των καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία για να αποκτήσουν έναν σταθερό προπονητικό χώρο»

Σχέδια για την κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ για τις αθλητικές ανάγκες της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α) επεξεργάζεται η Δημοτική Αρχή με τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας κατόπιν της θετικής ανταπόκρισης από μέρους της Διοίκησης του Δήμου στο αίτημα της Ομοσπονδίας.

Σε συνέχεια των συζητήσεων που έχουν προηγηθεί, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Πατούλη, στο Δημαρχείο, όπου ο Πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Κ.Α Χρήστος Καλούδης, του παρέδωσε φάκελο με την τεχνική έκθεση και το τοπογραφικό διάγραμμα που έχουν συνταχθεί, για την ανέγερση γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην Πεύκη.

Στο στάδιο αυτό, εξετάζεται πώς θα δρομολογηθούν οι περαιτέρω ενέργειες, ενώ σε στάδιο διερεύνησης βρίσκεται και η αναζήτηση πόρων για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του έργου.

«Στηρίζουμε τα δικαιώματα των καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Ομοσπονδία για να αποκτήσουν έναν σταθερό προπονητικό χώρο. Η αναπηρία δεν πρέπει να αποτελεί φραγμό στα όνειρα και στους στόχους των ανθρώπων. Θέλουμε να λειτουργούν φυσιολογικά, να συνεχίσουν να είναι δραστήριοι και να αντλούν δύναμη από τον αθλητισμό και το αγαπημένο τους άθλημα».

 

Σχετικά αρχείαΣχέδια του Δήμου Αμαρουσίου για κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ για αθλητές με αμαξίδιο_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο